mamaplus

Planifici nunta până la finele anului 2019? COLIBRI te premiază cu o vacanță în Toscana!

-
//
08.07.2019

Nunta - evenimentul unic din viața îndrăgostiților, care trebuie organizat cu mare atenție. Alegerea tortului perfect de nuntă nu este cel mai ușor lucru, dar cu siguranță e cea mai gustoasă etapă din lista organizării. Cu ajutorul companiei COLIBRI însă pregătirile sunt promițătoare.

mamaplus

Pentru cei care își planifică nunta până la finele anului 2019, patiseria COLIBRI lansează un concurs inedit, sub genericul „Savurează clipe dulci în Italia!”. Perechea câștigătoare va primi un cadou deosebit: luna de miere în orașul Toscana!

Cum poți participa la concurs?

  • În perioada 01 iulie - 01 noiembrie 2019, comandă tortul de nuntă și/sau Candy Bar de la COLIBRI și vei primi codul unic de participare!
     
  • Înregistrează-te în calitate de participant până la data de 24 noiembrie 2019 și publică pe site-ul COLIBRI fotografii sau video de la petrecere cu tortul de nuntă COLIBRI!
     
  • Ține pumnii pentru noroc și așteaptă tragerea la sorți, care se va desfășura pe 24 decembrie 2019!

Pentru a facilita alegerea desertului, COLIBRI îți prezintă diverse modele de torturi pentru nuntă și Candy Bar Admiră aceste capodopere de cofetărie, adresează întrebări, fă o comandă și, bineînțeles, participă la concurs! Norocul îți poate surâde chiar ție și, împreună cu persoana iubită, poți pleca la anul viitor într-o vacanță în Toscana.

Detalii despre concurs

Regulamentul concursului