mamaplus

Pepe regretă căsnicia cu Oana Zăvoranu: "A fost cea mai mare greşeală din viața mea"

-
//
04.06.2021

La 11 ani de la despărțirea de Oana Zăvoranu, Pepe are convingerea că frumoasa brunetă rămâne cea mai mare greşeală din viața lui. Artistul nu a rămas indiferent la declarațiile Oanei din interviul cu Cătălin Măruță şi a ținut să îi dea o replică pe măsură.  

”Pepe a fost mişto rău de tot ca soț. Acum nu mai este. Mie mi se pare că dau totul într-o relație, adică, ca orice om, am şi greşeli şi scăpări, dar indiferent de greşeală, cu vorba sau cu fapta, din punctul meu de vedere am protejat întotdeauna familia. Când mă uit înapoi nu-mi vine să cred că am fost eu. Tot respectul, atât timp cât se discută civilizat, când nu ai cu cine să discuți nu stai de vorbă.

În cazul de față, nici măcar nu vreau să-i pronunț numele. Dacă tot apare fără motiv la TV, să nu apară că am vorbit eu de ea, pentru că vorbeşte prost de ani de zile din frustratre, pentru că nu-i mai răspund. Dacă i-aş răspunde, ar fi ok.

Mi se pare cea mai greşeală din viața mea. Ea este cea mai mare greşeală din viața mea, dar am învățat foarte multe şi învățând foarte multe din această greşeală, de aceea nu vreau să mai am legătură cu ea. Mă uit în trecut şi nu îmi vine să cred: ”Mă, ce dracu a fost în capul meu?”, a declarat Pepe în podcast-ul lui Damian Drăghici.