mamaplus

Paula Seling a dezvăluit de ce nu a devenit mamă până acum: „Mi-e foarte greu să vorbesc…”

-
//
01.07.2022

Deși sunt împreună de 17 ani, Paula Seling și Radu Bucura nu au devenit încă părinți. Artista a evitat să vorbească despre lucruri atât de personale, însă declară că va veni și momentul când va deveni mamă. Paula Seling spune că momentan nu s-a întâmplat să rămână însărcinată.

„Mie mi-e foarte greu să vorbesc despre lucrurile astea extrem de personale, pentru că o modalitate de a ne proteja și de a ne ptroteja relația este să nu vorbim despre noi. Partea cu copiii e de dorit. Dacă nu s-a întâmplat până acum nu înseamnă că suntem defecți. Ci pur și simplu că nu s-a întâmplat. Acum, când va vrea Dumnezeu și vom fi pregătiți, atunci va fi”, spunea artista, în urmă cu ceva timp, la Antena Stars.

Și când vine vorba despre relația cu soțul ei, cântăreața este foarte rezervată în declarații. Paula Seling preferă să se bucure în liniște de căsnicia ei cu Radu.

„Cel mai mult admir la el ușurința cu care poate să învețe orice. Îmi place umorul lui, starea pozitivă și optimismul. Are multe calități despre care nu-i place să vorbească. Niciunul dintre noi nu știm cum reușim să ne păstrăm apropiați în vremuri în care și noi ne mirăm de rapiditatea cu care alții divorțează. Poate are legătură cu faptul că, demult, am hotărât să păstrăm detaliile căsniciei noastre cât mai ferite de privirile şi bârfele celorlalți”, spunea Paula Seling.