mamaplus

Olga Busuioc a îmbrăcat rochia de mireasă: ”Cel mai frumos scenariu al vieții mele!”

-
//
02.11.2021

Frumoasa soprană din Republica Moldova, Olga Busuioc, trăiește o poveste de dragoste demnă de marile romane, alături cel care a reușit să o convingă că există fericire și după divorț. Dominik a apărut în viața ei în anul 2018. Deși și-au ținut relația în secret o bună perioadă de timp, publicând doar câteva imagini pe rețelele sociale, în vara anului trecut cei doi s-au logodit într-un cadru foarte romantic. Olga nu a ezitat să-și împărtășească atunci bucuria și pe rețelele sociale, iar la scurt timp după aceea am aflat că a devenit mamă pentru prima oară. La aproximativ jumătate de an de când a născut, Olga Busuioc a îmbrăcat rochia de mireasă, iar fericirea ei se citește în ochi.

mamaplus

”Dumnezeu mi-a oferit cel mai frumos și adevărat scenariu al vieții mele”, a menționat Olga Busuioc în dreptul imaginii.

Dragostea lor se împarte acum la trei, iar micuța Sophia Marlen le-a schimbat radical viața, în cel mai frumos mod posibil. Chiar dacă perioada postpartum nu este deloc ușoară, Olga și Dominik au reușit totuși să organizeze evenimentul la care au visat atât de mult.

Cei doi sunt stabiliți momentan în Germania, iar Olga mărturisește că abia așteaptă să revină pe marile scene din Europa.

Menționăm că soprana Olga Busuioc a fost căsătorită anterior cu interpretul Igor Stribițchi. 

mamaplus