mamaplus

O vloggeriță și dansatoare de la noi este însărcinată și așteaptă primul său copil

-
//
05.03.2021

Marina Ignat are peste 40 de mii de urmăritori pe Instagram, fiind o fashionistă veritabilă și un coregraf talentat. Vloggerița și-a surprins recent toți admiratorii cu o noutate foarte frumoasă, demonstrându-și burtica ușor rotunjită și proeminentă într-o imagine surprinsă pe fundalul mării. Deși se află deja în trimestrul doi de sarcină și cele mai anevoioase provocări au fost date uitării, Marina nu a ezitat să-și împărtășească propria experiență și cum a aflat că va deveni în curând mămică.

”De fapt, noi știm despre sarcină de la 3 săptămâni și 6 zile. Am ținut în taină până nu ne-am asigurat că cu bebelușul este tot bine și se dezvoltă normal. Mulți mă întreabă care a fost reacția?! Copilașul a fost planificat și mult dorit, deci noi ne-am așteptat la așa un rezultat, Dar oricum când am văzut cele două liniuțe pe test, evident că au apărut emoții și lacrimi de fericire.”, povestește vloggerița.

mamaplus

Marina spune că a reușit să țină bine secretul și pentru că burtica ei nu a crescut vizibil. La 17 săptămâni de sarcină se simte perfect, deși primul trimestru i-a dat mari bătăi de cap și chiar și-a luat o pauză de la rețelele sociale.

”Toxicoză? Desigur! Cum fără ea? Doar că, din fericire, am avut toxicoză fără vomă. Dar asta nu era un mare motiv de bucurie, pentru că per general mereu aveam grețuri. Mereu eram obosită, dureri de cap, amețeli, insomnie și sensibilitate la orice miros. Nu suport până în prezent tare multe mirosuri de mâncare, gel de duș, șampon, condiționer, creme, dezinfectant, săpun, parfum, detergent de spălat rufe/vase etc.  Și desigur tare multe alimente nu pot mânca - carne, ouă, avocado, legume, fructe, mezeluri, cafea, dulce, iaurturi, smântână etc. Deși înainte de sarcină mâncam absolut tot.”, mai mărturisește ea.

mamaplus

Se pare că antrenamentele de dans au fost puse și ele pe pauză în primele săptămâni de sarcină și chiar dacă încerca mereu să-și mascheze starea de rău cu zâmbet și pozitivism, în realitate lucrurile erau cu totul altfel.

”Acum am intrat în cel de al doilea trimestru. Cu pași micuți, lucrurile se schimbă spre bine, eu am mai multă energie, e cam greu încă cu mirosurile și cu mâncarea dar sper că încetișor se vor îmbunătăți și acestea. Sunt atât de sensibilă acum, plâng de la orice. Și așa eram, dar acum – dublu.”, a mai adăugat ea.

Menționăm că Marina Ignat este coregraf și dansatoare în cadrul trupei de dans SIS&BRO și a câștigat titlul Miss USM în anul 2018.

mamaplus