mamaplus

O tânără mamă și-a lăsat fetița de 2 ani să moară de foame în timp ce își sărbătorea majoratul

-
//
10.08.2021

O tânără a fost condamnată la nouă ani după ce a petrecut timp de şase zile consecutive şi şi-a uitat copilul de nici 2 ani în apartament. Micuța a murit de foame.

Verphy Kudi din Marea Britanie a fost acuzată de uciderea fiicei sale în vârstă de doar un an şi 8 luni, informează BBC. Micuța Asiah a fost uitată de mama ei în apartamentul din Brighton şi a murit de foame. Kudi a mers la o petrecere de ziua ei, împlinea 18 ani, dar s-a mai întors acasă abia peste aproximativ 6 zile. În tot acest timp, tânăra a călătorit la Londra şi Coventry.

Procurorii au analizat datele de pe camerele de supraveghere şi au stabilit că Verphy Kudi s-a întors acasă după 5 zile, 21 de ore şi 58 de minute. Imediat ce a intrat în apartament, Kudi a sunat ambulanța şi a spus că "bebeluşul ei nu se trezeşte". Paramedicii au declarat autorităților că atunci când au ajuns, Kudi era "incoerentă, abătută și complet zăpăcită".

Micuța Asiah a fost dusă la spital, dar medicii nu au mai putut face nimic altceva decât să constate decesul. Cauza morții: înfometare, răceală, deshidratare severă și numeroase erupții pe piele, din cauza scutecului murdar. Verphy Kudi a negat însă toate acuzațiile care i s-au adus. Ba mai mult, tânăra a susținut în fața autorităților că a fost tot timpul în apartament, excepție fiind momentul în care a plecat la Londra, şi chiar şi în această călătorie şi-a luat copilul cu ea.