mamaplus

O rusoaică și-a denunțat fiica pentru că se opune războiului

-
//
27.04.2023

O rusoaică pe nume Tatiana, în vârstă de 58 de ani, a scris o declarație către poliție împotriva propriei sale fiice.

mamaplus

Viața familiei din Moscova s-a schimbat dramatic pe 24 februarie 2022, după ce armata rusă a invadat Ucraina. Tatiana, ca majoritatea rușilor, a susținut războiul, iar fiica ei Irina a fost de partea Ucrainei.

De un an, ea urmărește des videoclipuri pe subiecte militare pe rețelele sociale și se ceartă în mod regulat cu mama ei despre „operațiunea specială” a lui Putin.

În urmă cu șase luni, fata a avut un mare scandal cu sora ei mai mare și cu soțul acesteia.

Neputând suporta tensiunea din familie, Tatiana a decis să aibă o conversație preventivă cu fiica ei, scrie canalul de Telegram al publicației ”Atenție, Moscova”.

În timpul certei din interiorul familiei, Tatiana și Irina s-au certat până la punctul în care trei zile mai târziu, mama, plină de ranchiună, a scris un denunț despre fiica sa.

Femeia s-a plâns poliției despre amenințările cu moartea pe care propria ei fiică le-ar fi exprimat în timpul scandalului.

Acum forțele de securitate se vor ocupa de fiica ”rebelă” a familiei, scrie ziare.com.

Din 2022, atmosfera vremurilor lui Stalin a fost restabilită în Rusia, precum și obiceiul denunțurilor, urmărind anumite motive personale. Unii ajung până acolo încât inventează dușmani pe care îi ”toarnă” structurilor de securitate ale regimului lui Putin.