mamaplus

O mamă și-a ținut fetița nou-născută în dulap, fără să o hrănească

-
//
12.10.2020

O poveste tulburătoare a apărut în mediul online zilele trecute. Este vorba despre cazul unei mame cu trei copii din Rusia care a ajuns în presă după ce și-a ținut fetița nou-născută flămândă, ascunsă într-o geantă în dulap. Ceilalți doi copii ai săi, o fetiță de 3 ani și un băiat de 13 ani, au fost informați din timp să nu vorbească cu nimeni despre asta.

Femeia în vârstă de 37 de ani a fost părăsită de soț în trimestrul trei de sarcină, iar după naștere le-a spus vecinilor și cunoscuților săi că bebelușul a murit la naștere.

Copila ei de 3 ani a spus de câteva ori prietenelor de la grădiniță că mama sa ar ține acasă în dulap o păpușă, însă nimeni nu a atras atenție la cele spuse de micuță.

Într-o seară, însă, femeia și-a invitat în ospeție câteva prietene și vecine. După ce au consumat alcool, stăpâna casei ar fi adormit, iar în tăcerea deplină prietenele sale au deslușit câteva zgomote care veneau din camera vecină. Atunci când au deschis dulapul, femeile au rămas șocate de cele văzute – un nou-născut sleit de puteri și subnutrit, lăsat într-o geantă veche.

Poliția a aflat mai târziu că mama își ținea copilul fără hrană, micuța având noroc de fratele său mai mare care îi dădea din când în când lapte. Băiatul făcea asta pe ascuns, pentru că mama i-a interzis să deschidă vreodată dulapul.

În prezent, medicii luptă pentru viața copilașului, iar mama a fost dată pe mâna serviciului de asistență socială și a Poliției.