mamaplus

O mamă și-a forțat copiii să mănânce săpun și să facă dușuri fierbinți. Ce pedeapsă a primit

-
//
01.05.2023

O mamă, care și-a abuzat în nenumărate rânduri copiii, forțându-i să mănânce săpun și să facă dușuri fierbinți, a fost condamnată la 15 ani de închisoare.

mamaplus

Cheryl Pickles, în vârstă de 35 de ani, din County Durham, și-a abuzat copiii timp de mai mulți ani, împreună cu partenerul ei, Andrew Hadwin, în vârstă de 39 de ani.

Procesul în care ei sunt acuzați de rele tratamente împotriva copiilor, s-a încheiat în luna ianuarie a acestui an. Cei doi au fost codamnați pentru mai multe capete de acuzare, printre care neglijența copiilor și pervertirea cursului justiției, relatează ChronicleLive, citată de protv.ro și Daily Star.

Partenerul ei a murit în închisoare în februarie, după ce a fost arestat preventiv. De asemenea, el fusese acuzat de trei capete de acuzare, printre care și viol asupra unui alt copil.

În prezent, se desfășoară anchete pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs decesul său.

Abuzurile comise de cei doi au ieșit la iveală atunci când unul dintre copii a dezvăluit cu curaj ceea ce i s-a întâmplat, în 2018.

Ancheta, care s-a întins pe parcursul a patru ani și a implicat peste 150 de martori, a arătat că Hadwin și Pickles au forțat copiii să mănânce săpun, i-au închis în dulapuri și i-au obligat să facă dușuri și băi fierbinți.

De asemenea, cuplul le tăia accesul la mâncare, lăsându-i pe copii să caute resturi de mâncare în gunoi. Într-o altă situație, copiii au fost găsiți la 4 dimineața mergând pe jos până la un supermarket, aflat la șase kilometri distanță. De asemenea, cei doi comandau mâncare gătită la pachet și îi obligau pe copii să îi privească cum mănâncă, în timp ce stăteau în poziții de stres.

Pickles a fost găsită vinovată de cinci capete de acuzare, printre care cruzime față de copii și unul de pervertire a cursului justiției. Ea a fost găsită nevinovată de activitate sexuală cu un copil.

Femeia a fost condamnată la 12 ani pentru cruzime și la trei ani pentru pervertirea cursului justiției, pedepse care vor fi executate consecutiv.