mamaplus

O mamă a doi copii a murit în timpul unei partide de sex prea dură

-
//
09.09.2021

O mamă a doi copii, în vârstă de 33 de ani, a fost ucisă din greşeală în timpul unei partide de amor, după ce partenerul său a pus presiune pe gâtul partenerei în timpul actului mai dur, cu care femeia fusese de acord. Bărbatul în vârstă 32 de ani a fost condamnat la patru ani şi opt luni de închisoare pentru omor involuntar. El a pledat vinovat, dar a mărturisit că nu a avut intenţia să o rănească. Cazul a avut loc în Marea Britanie.

Bărbatul, Sam Pybus, care era căsătorit, s-a prezentat singur la poliției în acea dimineață. Procurorul a declarat că bărbatul le-a spus anchetatorilor că „trebuie să o fi sugrumat pe femeie, dar nu-și amintea să fi făcut acest lucru”.

El a spus că a aranjat să meargă la casa lui Moss pentru a face sex într-o seară, după ce soția sa se culcase. El a spus polițiștilor că a băut timp de 10 ore și a consumat aproximativ 24 de sticle de bere, înainte de a se duce la Moss.

Sam a pretins că își amintește puțin de circumstanțele partidei amoroase care a condus la moartea ei. El a spus că a crezut că trebuie să o fi sugrumat pentru că îi dureau mâinile, dar nu-și amintea ce s-a întâmplat.

Bărbatul a spus că atunci când s-a trezit a găsit-o goală lângă el, fără să răspundă

În loc să sune după ajutor s-a dus în maşină şi s-a gândit timp de 15 minute ce să facă, înainte de a merge la secția de poliție.

Victima, Sophie Moss, în vârstă de 33 de ani, a fost descrisă la tribunal ca o „persoană vulnerabilă care avea o sănătate fizică şi mentală slăbită”. În momentul incidentului, copiii săi locuiau la tatăl lor, iar ea era singură. Era în relație cu un alt bărbat, dar întreținea relații sexuale când şi când cu Pybus de trei ani.

Un post mortem a constatat că a murit de strangulare

Pybus a pretins că sexul între el și Moss a fost „întotdeauna dur și că el o domina în timpul activității lor sexuale, dar că nu ar fi mers niciodată atât de departe încât să o rănească”. El a spus că uneori aplica „o presiune ușoară” pe gâtul ei în timpul actului sexual: „un act pe care ea l-a încurajat și s-a bucurat”.

Militanții au declarat că sentința trimite un „mesaj îngrozitor femeilor” din Mara Britanie și din întreaga lume.

„Se pare că sugrumarea unei femei până la moarte este încă privită în lege ca un accident nefericit, mai degrabă decât o violență gravă teribilă”, a spus o purtătoare de cuvânt de la We Can’t Consent To This, care militează împotriva utilizării ca apărare a „sexului dur” în cazuri care implică violență împotriva femeilor și fetelor.