mamaplus

O mamă cu cărucior, la un pas de a fi lovită de o mașină în capitală (VIDEO)

0
//
12.04.2021

O femeie cu cărucior a fost cât pe ce să fie strivită de un automobil, în timp ce traversa regulamentar o stradă din capitală. Incidentul a avut loc în dimineața zilei de astăzi, la intersecția străzilor Mitropolit Dosoftei și Serghei Lazo.

Din imaginile surprinse de camera de bord a unui alt automobil, se poate observa cum șoferul vehiculului, virează cu viteză, fără a se asigura dacă la acel moment se deplasa cineva pe trecerea de pietoni.

Conducătorul auto a frânt brusc, lovid căruciorul, care din fericire era gol. Se pare că fiind în stare de șoc, femeia și-a continuat drumul fără a întreprinde vreo măsură de a discuta cu șoferul sau de a raporta cazul la poliție.

Ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției, Diana Fetco, a comunicat că cazul dat a fost deja înregistrat, oamenii legii lucrează la identificarea șoferului și sancționarea lui.

Без слов ... Славо Богу что коляска была пустая 😡😡😡 PS: заменила первое видео, слишком много мата 😬 Tamara Golovco, ГБМ Город без маршруток! Молдова Онлайн

Posted by chisinau.fail on Monday, April 12, 2021