mamaplus

O fetiță de aproape patru ani, uitată în maşină, a murit din cauza căldurii

-
//
04.02.2020

Bunicii micuței care a fost găsită fără viață în maşina încinsă au decis să rupă tăcerea şi să vorbească despre clipele cumplite şi despre teroarea prin care au trecut odată cu moartea acesteia, pentru a oferi o lecție celor din jur, de a fi atenți şi protectivi cu cei mici.

Emily Lever a fost găsită fără suflare în maşina parcată pe bulevardul Morwell, în sud-estul statului Victoria, Australia. Înăuntru aerul era irespirabil, temperatura trecea de 42 de grade Celsius.

O echipă de paramedici a descoperit-o pe fetiță în maşină seara, în jurul orei 20:30, însă nu este clar la ce oră a fost uitată înăuntru.

Decesul a fost pronunțat la fața locului, în ciuda încercărilor disperate ale medicilor de a o readuce la viață.

Bunicii săi, Karen şi Leslie Spark au dezvăluit faptul că întreaga familie se pregătea pentru a-i organiza o frumoasă petrecere cu ocazia împlinirii a patru anişori, însă acum vor trebui să pună la punct detaliile înmormântării.

„Este tragic. Este un accident tragic şi este doar începutul. Era fetița noastră frumoasă”, a mărturisit bunicul.

„Nu pot concepe că este adevărat. Emily era plină de viață, întotdeauna jucăuşă. A fost o fetiță atât de iubitoare şi dulce. Nu ştiu ce vom face peste câteva zile când va fi ziua ei”, a spus şi bunica copilei.

Polițiştii investighează împrejurările care au dus la moartea fetiței de aproape patru ani şi circumstanțele exacte, pentru a afla cine se face răspunzător de deces.

Potrivit Daily Mail, părinții lui Emily, Monica şi Shaun Lever s-au despărțit recent, iar anchetatorii nu au oferit încă detalii referitoare la implicarea vreunuia în accident.

Bunica a mai spus că fiul ei, Shaun, avea o relație extraordinară cu cele trei fete ale sale. Emily era cea mijlocie, având încă o surioară de 5 ani, Alice, şi una de 18 luni, Jaina. Bărbatul se află în stare de şoc după vestea cumplită.