mamaplus

O fetiță de 7 ani și fratele ei de 11 luni, uciși și abandonați în pădure de propria mamă

-
//
15.11.2021

O femeie de 36 de ani din New Jersey și-a ucis cei doi copii, legându-i și strangulându-i, apoi le-a abandonat cadavrele în mașină, într-o zonă împădurită. Femeia își plănuise crima până în cele mai mici detalii.

Yuhwei Chou, o femeie de 36 de ani din New Jersey, a fost acuzată de uciderea celor doi copii, Samantha, în vârstă de 7 ani, și Paul, în vârstă de doar 11 luni, scrie Daily Star. Femeia le-a imobilizat mâinile, le-a lipit bandă adezivă pe gură, apoi i-a sugrumat. Autoritățile spun că mama își plănuise crima în avans.

Pe 8 noiembrie, cei trei au luat masa la restaurantul Wawa, apoi Chou a condus la un magazin din apropiere de unde a cumpărat obiectele crimei. Apoi s-a îndreptat spre o zonă împădurită, unde a început să își pună planul în aplicare.

Femeia i-a legat pe cei doi copii, aflați pe bancheta din spate, apoi le-a lipit bandă adezivă pe față și i-a sugrumat până la moarte, cu mâinile goale. Mama a mărturisit că plănuia dubla crimă de câteva zile. Ulterior, după ce a observat că cei doi nu mai respiră, femeia i-a abandonat, în mașină, într-un șanț. Un martor a observat mașina, o Toyota Corolla, în zona împădurită și a alertat poliția.