mamaplus

O fetiță de 3 luni a murit singură în casă. Ce făcea mama ei în acel moment

-
//
09.03.2020

Un bebeluș în vârstă de 3 luni a murit singur în casă, în timp ce mama se uita cum sunt scoase victimele din autoturismele implicate într-un accident mortal care a avut loc în apropierea casei sale.

Un autoturism și un trailer s-au ciocnit frontal în raza localității Drăgușeni din județul Suceava, România. În urma coliziunii, un bărbat în vârstă de 45 de ani a murit și alte 5 persoane au fost rănite. În acest caz a fost declanșată o anchetă, Poliția Suceava urmând să stabilească cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul.

Femeia în vârstă de 24 de ani, care locuia în apropierea zonei în care a avut loc accidentul, și-a lașat fetița de 3 luni în casă și a mers să vadă ce se petrece. Când s-a întors în casă, bebelușul nu mai respira.

Femeia a cerut disperată ajutorul pompierilor militari care interveneau la accident. Mai mult decât atât, la fața locului a fost solicitat și un elicopter SMURD, însă, din păcate, fetița nu a putut fi resuscitată, constatându-se decesul.

Mama copilului nu este căsătorită și mai are un copil de 4 ani. Direcția de Asistenta Socială și Protecția Copilului Suceava a fost sesizată, iar minorul în vârstă de 4 ani a fost preluat și dus într-un centru de primire în regim de urgență.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Potrivit primelor informații, se pare că fetița s-ar fi sufocat din cauza unei pături. Trupul neînsuflețit al micuței a fost transportat la morga din Suceava în vederea efectuării necropsiei și stabilirii exacte a cauzei morții.

Măsuri de siguranță în timpul somnului copilului:

  • bebelușul trebuie să doarmă pe spate.
  • bebelușul trebuie să fie cât mai comod îmbrăcat în timpul somnului.
  • nu folosi pături mult prea groase.