mamaplus

O femeie și-a omorât în bătaie fiul vitreg de 7 ani, iar apoi a dat vina pe COVID-19

-
//
19.01.2021

O femeie din Turcia a fost condamnată la închisoare pe viață după ce și-a omorât din bătaie fiul vitreg în vârstă de 7 ani și a dat apoi vina pe COVID-19 pentru decesul micuțului. Băiatul în vârstă de 7 ani a fost găsit mort într-o baltă de sânge în casa sa din Turcia, după ce mama sa vitregă de 27 de ani, l-a bătut cu nepăsare, scrie The Sun.

Femeia l-a ucis pe micuț într-un acces de furie după ce băiatul a venit acasă după ora stingerii. Ea și-a bătut fiul vitreg cu un furtun înainte să-l ridice și să-l trântească la pământ de mai multe ori, făcându-l să-și piardă cunoștința. Apoi i-a turnat apă pe față și l-a așezat pe pat, în timp ce sângele a început să-i curgă din gură.

Unchiul băiatului care l-a găsit mort și acoperit de sânge a declarat poliției că mama vitregă i-a spus că micuțul a murit de coronavirus și că ar trebui să fie înmormântat imediat.

“Când am intrat, ea înfășurase copilul într-o pătură de parcă ar fi învăluit trupul în giulgiu. Nu voia să știe nimeni. Raasa mi-ar fi îngropat nepotul fără ca cineva să știe”, a spus el.

După ce a fost arestată, mama vitregă a spus mai întâi poliției că băiatul a venit acasă târziu, cu vânătăi pe corp după o luptă.

Copilul era obligat să adune gunoaie de pe străzi

Ea a mărturisit ulterior că l-a bătut cu un furtun, dar a spus că nu avea intenția să-l omoare. “Nu am făcut-o în mod deliberat. Nu aveam intenția să-l ucid. L-am bătut pentru că a venit acasă târziu și nu are cine să aibă grijă de mine aici. Îmi cer eliberarea”, a declarat femeia în fața judecătorilor.

Ancheta a arătat că copilul, al cărui tată a fost deportat în Siria cu aproximativ 15 zile înainte de incident, stătea cu mama sa vitregă și frații săi și era obligat să adune gunoaie pe străzi pentru bani.

Unchiul băiatului a spus că femeia l-a forțat să lucreze tot timpul și că lua toți banii câștigați de copil. Femeia a fost condamnată la închisoare pe viață fără posibilitatea de eliberare condiționată.