mamaplus

O femeie și-a anunțat familia că este însărcinată, însă modul în care a făcut-o a provocat un scandal

-
//
12.01.2022

De Crăciun, un cuplu a decis să le facă membrilor familiei o surpriză uriașă. Cu toate că intenția lor a fost cât se poate de frumoasă, modalitatea în care au făcut marele anunț s-a lăsat cu un scandal de proporții. Familia în cauză are o tradiție de Crăciun. Se alocă un buget de 20 dolari pentru fiecare rudă și toată lumea scrie pe o foaie ce și-ar dori să primească. Astfel, se cumpără obiecte utile și toată lumea este mulțumită. Doar că de această dată, schimbul de cadouri nu s-a desfășurat așa cum cerea tradiția, notează Mirror.

Cumnata femeii însărcinate a povestit cum s-a întâmplat totul.

”Când a venit vorba de schimburi de cadouri, cumnata mea Kelsey și fratele Kyle au cerut să fie ultimii deoarece aveau ceva special. Când toți membrii au deschis cadourile de la Kelsey și Kyle au descoperit o ecografie cu o ramă ”dintr-un magazin ieftin”, alături de un bilet pe care scria: ”Au fost donați 25 de dolari copilului în numele tău.” și un tricou pe care scria ”Baby Bella 2022”.

Cu toții am felicitat cuplul pentru copil și am vorbit puțin. Apoi tatăl meu a spus: Vrei să termini schimbul? Aceasta este o veste grozavă, dar trebuie să mergem acasă, așa că dacă vrei poți să dai restul cadourilor. Iar Kelsey a răspuns: Acesta este cadoul”, a mărturisit cumnata gravidei.

La scurt timp după aceea, viitorul tătic s-a certat cu viitorul bunic și a ieșit nervos din casă. Vădit revoltat, bătrânul a cerut ca toate rudere să întoarcă darurile oferite de viitorii părinți ”pentru că asta este o prostie„.