mamaplus

O femeie a furat cardul soacrei sale și a cheltuit toți banii

-
//
29.04.2021

O femeie în vârstă de 39 de ani a furat cardul soacrei sale și a făcut cumpărături de 40,000 de euro. Paradoxul este că oamenii legii au reținut-o și plasat-o în arest la domiciliu. Femeia a fost reținută pentru 24 de ore, dar magistrații au luat decizia de a o plasa în arest la domiciliu. Abia acum vine surpriza, căci va trebui să-și ispășească pedeapsa în aceeași locuință cu soacra păgubită. Cazul a avut loc în orașul Cluj-Napoca din România.

Anchetatorii nu au reușit să recupereze nimic din prejudiciu, pentru că femeia după ce scotea sumele de bani de la bancomat le și cheltuia.

”În urma investigațiilor efectuate până în prezent, a reieșit faptul că în perioada septembrie 2019 – iulie 2020, o femeie în vârstă de 39 de ani, din Cluj-Napoca, prin utilizarea fără drept a unui card bancar, ar fi efectuat multiple operațiuni de retrageri de numerar, cauzând un prejudiciu de aproximativ 185.000 de lei. Sumele de bani ar fi fost retrase din contul bancar al unei femei în vârstă de 66 de ani, din aceeași localitate, de la diferite bancomate situate în municipiul Cluj-Napoca”, se arată într-un comunicat al IPJ Cluj.