mamaplus

O femeie din Cricova, testată la COVID-19 în ploaie, la geamul unei instituții medicale (VIDEO)

-
//
04.01.2021

Un video revoltător în care o doamnă este testată la COVID-19 în condiții inimaginabile, a devenit viral zilele trecute, după ce a fost publicat de Primăria orașului Cricova. Situația a avut loc la Centrul de Sănătate din orașul Cricova, care deocamdată nu a găsit o soluție de testare a persoanelor suspecte le COVID-19. Primăria orașului se plânge că problema a fost amânată de mai multe ori de la ședințele Consiliului orășenesc Cricova.

Reprezentanții Primăriei spun că bolnavii sunt consultați afară.

„Aceștia sunt nevoiți să accepte toate capriciile naturii, spre deosebire de alte instituții de același profil. Șeful Centrului de Sănătate conduce instituția de la distanță de teamă infecției cu Covid-19, iar medicii de familie sunt nevoiți să activeze în condiții neadecvate situației”, spun aceștia.

Totodată, Primăria orașului Cricova ar fi venit cu mai multe propuneri de remaniere a situației, inclusiv de a numi în funcția de șef-interimar al Centrului de Sănătate medicul de familie, pe Rodica Clapon, însă și aceste propuneri au fost trecute cu vederea.

Oamenii sunt revoltați de situație și cer demisia șefului Centrului. Reprezentanții instituției deocamdată nu au venit cu o reacție.