mamaplus

O femeie de 62 de ani a rămas însărcinată, deși era la menopauză de 16 ani

-
//
28.01.2022

Surpriză de proporții pentru o femeie de 62 de ani din Statele Unite, care a rămas însărcinată deși se află la menopauza de 16 ani! Jenny, cunoscută pe Instagram sub username-ul „The Good Wifey”, a povestit că șocul ei a fost cu atât mai mare cu cât partenerul sau în vârstă de 72 de ani își făcuse o vasectomie acum câțiva ani.

Așa cum se aștepta, Jenny, care are deja doi copii, s-a confruntat cu foarte multe critici în mediul online după ce a anunțat că este însărcinată la 62 de ani. Mulți i-au spus că nu este sănătos ca o femeie să facă un copil după vârsta de 35 de ani. Însă de fiecare dată ea le reamintește celor care o urmăresc că sarcina ei a decurs neașteptat de bine.

„Nu, trompele mele uterine nu erau legate, dar soțul meu a recurs la o operație. De asemenea, mentruația mea nu a mai venit de 16 ani. Deci, acesta este clar un copil-minune. O surpriză.”, a transmis Jenny. 

„După ce am dezvăluit că sunt însărcinată la 62 de ani, nimeni nu s-a deranjat să întrebe care este vârsta soțului meu. Lumea bate palma cu el când află că așteptăm un copil. Are 72 de ani, alte întrebări?”, a mai adăugat aceasta.

Menționăm că femeia a născut un copil sănătos la începutul lunii noiembrie 2021.