mamaplus

O femeie cu COVID-19 a pierdut sarcina după ce medicii au pus-o să aştepte ore în șir într-o parcare

-
//
24.09.2021

Un caz șocant a avut loc în Marea Britanie. O femeie însărcinată, dar care avea şi COVID-19, a pierdut sarcina, după ce medicii au pus-o să aştepte mai mult de două ore într-o parcare. Femeia era însărcinată în aproximativ opt luni când şi-a dat seama că nu mai simte fătul. Aceasta era infectată cu noul coronavirus și a mers la Maternitatea din Birmingham pentru a solicita ajutorul medicilor.

Ea a avut de făcut un drum de numai câteva minute, însă la maternitate s-a lovit de o reacție neaşteptată din partea medicilor. Pentru că femeia avea COVID-19, medicii au pus-o să aştepte într-o parcare timp de mai bine de două ore, pentru a găsi un loc izolat în care să o consulte.

În cele din urmă, medicii şi-au dat seama că situația este cât se poate de gravă, aşa că au dus-o direct în sala de operații. Din păcate, fătul era mort.

La mai bine de două luni de la tragedie, femeia caută în continuare explicații şi se declară extrem de afectată de situație. Aceasta mai spune că nu a mai fost contactată de autorități sau de reprezentanții maternității.