mamaplus

O Dacia Sandero de la Dr. Oetker! Iată câștigătorul!

-
//
27.05.2019

Bucurie mare în familia Dimcioglo din Chișinău. Primăvara aceasta le-a adus o mașină, Dacia Sandero, în urma extragerii de pe 16 mai, din cadrul campaniei - „Cu o prăjitură se face primăvara”, demarată de Dr. Oetker în R. Moldova. Codul câștigător în promoție l-a înregistrat gospodina casei.

 

mamaplus

„Acum câteva săptămâni soția a mers la magazin să facă cumpărături pentru sărbătorile de Paște. Voia să gătească ceva de casă. Așa că, a trecut pe la raftul Dr. Oetker și a cumpărat unul dintre produsele de care avea nevoie. Când a terminat treaba, făcând ordine în bucătărie a fost cât pe ce să arunce ambalajul. Și-a zis însă să-și încerce norocul și s-a înscris pe www.oetker.md, apoi a păstrat lozul câștigător până la final de promoție. Am fost de-a dreptul surprinși când am fost anunțați că norocul ne-a surâs și am câștigat o ditamai mașina. Niciodată în viață nu am câștigat nimic. Nici măcar mașină nu avem. Inițial am crezut că e o glumă, apoi, nu ne-a venit să credem până nu am văzut automobilul înregistrat pe numele nostru. Mulțumim, Dr. Oetker pentru că ne-ați făcut viața mai frumoasă și mai ușoară”, spune câștigătorul premiului cel mare, Alexandr Dimcioglo, de 29 de ani.

mamaplus

Și, pe bună dreptate le va fi mai ușor de acum încolo. Mai cu seamă că tânăra familie avea nevoie de o mașină cu care să-și ducă copilul și să se deplaseze. Tot ce mai au acum de făcut, este să își ia permisul de conducere. Iar Dr. Oetker le urează viață dulce în continuare.

mamaplus

Și aceasta nu este tot. Pe lângă premiul cel mare, în cadrul campaniei “Cu o prăjitură se face primăvara”, desfășurată in perioada 25 februarie - 12 mai 2019, s-au acordat și premii lunare constând în 3 televizoare Smart și premii săptămânale constând în 11 cuptoare cu microunde. Numele câștigătorilor campaniei sunt publicate pe www.oetker.md secțiunea dedicată campaniei.

Și, dacă nu știați, aflați că în urma unui sondaj realizat pe www.oetker.md prajitura Cușma lui Guguță este în topul deserturilor preferate de moldoveni, cu un total de 865 de voturi, urmată de Jeleu – “Cioburi de sticlă sau în straturi”, pentru care au optat 416 respondenți și pe al treilea loc este tortul Smântânel cu 411 voturi.

Felicitări tuturor câștigătorilor!

mamaplus