mamaplus

O bunică a rămas blocată pe balcon după ce nepoțica de 2 ani a închis ușa

-
//
01.10.2021

Pompierii au avut parte de o intervenție atipică după ce au fost chemați să elibereze o bătrână de pe balcon. Femeia ieşise să întindă rufele la uscat, iar din urmă, nepoțica de doar 2 ani a blocat uşa. Totul s-a întâmplat la un bloc de locuințe din Reşita, România.

Bunica era singură acasă, doar cu nepoțica sa de 2 ani. La un moment dat, femeia a ieșit în balconul apartamentului situat la etajul 3 al unui bloc cu 10 etaje. Nepoțica rămasă în cameră, a închis ușa de termopan și ghinion: ușa avea mâner de deschidere doar pe o parte, în casă.

Problema a fost că micuța nu a mai fost în stare să răsucească mânerul, așa că biata bunică s-a văzut prizonieră în balcon, iar nepoțica a început să plângă în cameră.

Femeia a strigat de la balcon la puținii trecători, iar unul dintre vecini a sunat la 112. La fața locului a sosit un echipaj al pompierilor militari.

Cu ajutorul scării culisante, ei au ajuns la fereastra apartamentului, au deschis termopanul și au intrat în casă eliberând bunicuța din balcon.