mamaplus

O adolescentă, la un pas să ajungă sub roțile unei mașini, după ce a fost lovită cu piciorul de un băiat

-
//
05.09.2022

O adolescentă a fost la un pas să ajungă sub roțile unei mașini, după ce a fost lovită de un băiat cu piciorul în abdomen. Tinerii se aflau aproape de carosabil, în momentul incidentului. Fata a căzut lângă roata automobilului care aștepta la culoarea roșie a semaforului.

Potrivit unei martore, care a publicat pe Facebook imaginile surprinse de camera de bord, incidentul s-a produs vineri, 2 septembrie, la intersecția străzilor Alba Iulia și O. Ghibu. 

„Un grup de tineri se „jucau” până fata a căzut fix lângă roata mașinii noastre. Viteza era foarte mică, abia de se schimbase culoarea semaforului, fata s-a ridicat, cu ce sechele a rămas nu cunoaștem. Poate reușesc părinții să îi recunoască și să le mai explice că uneori e deajuns o secundă să omori sau să mori. Fețele se văd destul de puțin, e filmat camera de bord, dar o mamă își cunoaște copilul din o mie, uneori nici nu intuim ce fac ei pe parcursul zilei”, a scris femeia în postare.

TV8 a solicitat un comentariu de la Poliția Capitalei. Oamenii legii susțin că s-au sesizat și vor reveni cu detalii legate de circumstanțele producerii acestui incident.