mamaplus

Nova Poshta Moldova lansează serviciu de livrare din magazinele online din SUA, Germania, Polonia și Turcia

-
//
11.11.2021

Compania extinde posibilitățile de livrare pentru serviciile Nova Poshta Shopping – acum sunt disponibile livrările din magazinele online din Germania, Polonia și Turcia, nu doar din Statele Unite.

Pe site-ul NPshopping, se regăsește o gamă largă de produse din magazinele online: Zara, H&M, Mango, Bershka, Orsay, Carter's, Bonprix, Sportsdirect, Massimodutti, BENETTON și multe altele. Totodată, produsele dorite pot fi comandate din orice magazin online care acceptă carduri bancare emise în Moldova și livrează gratuit pe teritoriul Uniunii Europene.

„Livrăm bunuri din magazinele online din SUA deja de câțiva ani. Conform statisticilor noastre, în acest an numărul comenzilor de pe site-urile străine a crescut de 8 ori față de anul precedent. Prin urmare, în ajunul reducerilor de Black Friday și a reducerilor de Crăciun și Anul Nou, dorim să oferim clienților noștri mai multe opțiuni, accesul la o gamă largă de produse electronice, îmbrăcăminte, încălțăminte, articole pentru copii, produse cosmetice ”, afirmă Mihail Popovici, CEO Nova Poshta Moldova.

Cum funcționează serviciul Nova Poshta Shopping:

  • Crează-ți contul personal pe site-ul Nova Poshta Shopping și vei primi adresa depozitului de recepționare a coletelor (Shipping adress) în SUA, Polonia, Germania, Turcia.
     
  • Comandă din magazinul online preferat, indicând adresa de livrare a depozitului nostru din SUA, Polonia, Germania sau Turcia (Shipping adress).
     
  • După înregistrarea comenzii pe pagina magazinului veți primi un număr de urmarire a coletului (track number), pe care este nevoie să îl înregistrați în contul personal pe Nova Poshta Shopping (npshopping.md) pentru a redirecționa livrarea în Republica Moldova. Prin acest număr puteți urmări etapele de livrare a comenzii în contul dvs. personal.
     
  • Atunci când înregistrați coletul în contul personal, alegeți metoda de livrare convenabilă pentru dvs. - prin curier la adresă sau la cel mai apropiat oficiu poștal Nova Poshta. Costul de livrare de la depozitul din SUA, Polonia, Germania, Turcia depinde de metoda de livrare și de greutatea coletului.
     
  • După ce comanda ajunge la depozit, se emite un e-mail în care se indică costul serviciilor de livrare și data livrării în Moldova. În cazul în care, suma comenzii depășește 200, euro inclusiv costurile de livrare, este necesar să achitați taxele vamale.
     
  • Pentru serviciile de livrare puteți achita curierului Nova Poshta în numerar sau la cel mai apropiat oficiu postal Nova Poshta la primirea coletului.

* Video instrucțiune: exemplu cum comanzi produse dintr-un magazin online din SUA prin intermediul www.npshopping.md. Instrucțiunea este valabilă pentru a comanda din orice țară disponibilă pe site.

Costul livrării depinde de greutatea reală a coletului și de țara de expediere. Spre exemplu, livrarea unui colet cu greutatea de 1 kg va costa 12 dolari din SUA, 8,59 euro din Germania, 8,59 euro din Polonia și 12,40 dolari din Turcia. Puteți calcula costul exact de livrare pentru o anumită expediere folosind calculatorul. Greutatea maximă a unui colet este de 25 kg.

Termeni de livrare: de la 8 zile lucrătoare din momentul în care marfa ajunge la depozitul Nova Poshta. Puteți recepționa coletul în orice punct al Moldovei prin curier sau la unul din cele 26 de oficii poștale. Listă completă a sucursalelor, AICI.

Comandă acum.
Pentru mai multe informații - 022 855 969