mamaplus

Nicolae Botgros, primele mărturii după moartea soției: „Îmi lipsește fiecare secundă din fiecare minut”

-
//
03.08.2021

Trecerea în neființă a interpretei de muzică populară Lidia Bejenaru a fost deplânsă de întreaga țară. Soțul artistei, maestrul Nicolae Botgros, a preferat să-și ia câteva zile de pauză și să nu facă nicio declarație cu privire la marea pierdere din viața sa. Zilele trecute, jurnaliștii din România au reușit totuși să îl intervieveze la telefon și au aflat mai multe detalii despre ultimele momente din viața Lidiei Bejenaru.

Așa cum anunțase mai devreme Corneliu Botgros, cancerul de colon i-a răpit viața Lidiei Bejenaru care a suferit trei intervenții chirugicale în doar două săptămâni. Cu părere de rău, nu a putut face față maladiei crâncene care i-a luat viața.

„Trei intervenții. Timp de două săptămâni aproape. Dacă vorbim așa, pe data de 8 iulie ne-am dus la control, pe dat de 11 a operat-o după care peste patru zile a urmat a doua intervenție, după patru zile a urmat și a treia intervenție și, practic, după a doua intervenție nu am mai avut cum să vorbesc cu ea fiindcă era în comă. A avut cancer la colon, dar în afara cancerului pe care îl avea ea era foarte avansat, deja avansa în stadiul de metastază, ea avea diabetul ei de vreo 20 și ceva de ani”, a spus Nicolae Botgros în cadrul unui interviu televizat.

Marele lăutar mai spune că în această perioadă îi este greu să realizeze cât de mare e această pierdere și chiar dacă are în jur mulți prieteni și rude care îl sprijină, se simte foarte singur fără femeia care i-a fost alături 40 de ani, indiferent de situație.

„Sunt oameni, dar cum să vă spun, dacă mă credeți cu adevărat, parcă nu aș avea nevoie de nimeni acum pentru că așa am rămas de singur și de sărac, ea îmi lipsește fiecare secundă din fiecare minut. Eu am trăit cu ea 40 de ani, 50 de ani de căsnicie și ne cunoaștem de 53 de ani de la 15 ani jumătate ne cunoaștem”, a mai adăugat Nicolae Botgros.

Maestrul recunoaște că în căsnicia lor au fost și momente mai dificile.

„Noi am trăit cu Lida toate evenimentele cele mai frumoase. Că a fost și sfadă în casă. Ne-am sfădit ca la orice om există treaba asta, că am greșit eu, tot se mai pune. S-au luat toate lucrurile în calcul, am făcut așa ca familia să fie în regulă, să nu fie afectată. Dar, mă rog, Dumnezeu a vrut să ne despartă. Foarte greu. Despărțirea a fost foarte tulburătoare, pentru mine, în viață nu a fost trăsnet mai mare ca acesta”, susține Nicolae Botgros.

Menționăm că Lidia Bejenaru s-a stins din viață la data de 26 iulie 2021, la vârsta de 68 de ani.