mamaplus

Nicolae Botgros, despre fiica sa Nicoleta: „Toată viața mi-am dorit să am o fată”

-
//
18.09.2020

În primăvara acestui an, fiica maestrului Nicolae Botgros a împlinit 2 anișori, iar primele imagini cu ea au cucerit zeci de admiratori care au așteptat cu nerăbdare să-i vadă chipul. În perioada pandemiei, din cauza anulării spectacolelor, maestrul a petrecut mai mult timp cu familia, astfel încât spune că a avut timp să o urmărească ”în acțiune” pe micuța sa.

Vestitul lăutar susține că dintotdeauna și-a dorit o fetiță, iar Nicoleta este marele cadou al destinului.

”Atunci când s-a născut Cristi, ni se spunea că încă nu erau aparatele astea, ni se spunea că este fată și eu mă bucurasem deja, îi găsisem și un nume – era Cristina. Desigur că mi-am dorit o fată toată viața mea, dar uite că Dumnezeu până la urmă s-a gândit ”Ăsta a muncit, a făcut lucruri frumoase, hai să-i dăm un cadou” și vreau să spun că Nicoleta este sănătoasă, frumoasă, mă bucur de ea și Dumnezeu să-i dea sănătate. Zi de zi mai scoate câte un cuvânt nou, spune câte ceva și ne bucurăm...”, mărturisește maestrul Nicolae Botgros într-un interviu acordat pentru Prima Oră.

mamaplus

Violonistul a mai povestit că Nicoleta adoră muzica populară și țopăie cât o țin picioarele. Pentru că este o melomană adevărată, tatăl și mama sa, interpreta Anișoara Dabija, i-au dedicat o melodie de suflet. Nicolae Botgros spune cu mândrie că în casă ”crește o artistă”.

Reamintim că Nicolae Botgros a devenit tătic la vârsta de 65 de ani. Mama Nicoletei, Anişoara Dabija, mai are doi băieți din căsnicia precedent cu instrumentistul Dumitru Guşevatîi.