mamaplus

Neymar și iubita sa au făcut anunțul: Starul lui PSG va deveni tată

-
//
19.04.2023

Lui Neymar (31 de ani) îi merge excelent în viața personală, dacă în plan sportiv el s-a accidentat la gleznă și ratează finalul acestui sezon.

mamaplus

Fotbalistul celor de la PSG trăiește o poveste de dragoste alături de Bruna Biancardi (28 de ani), care acum îi va dărui și un copil, transmite digisport.ro. 

Neymar va deveni tată pentru a doua oară, după ce a anunțat că iubita sa este însărcinată 

Pe rețelele sociale, cei doi au decis să facă anunțul și să dezvăluie că așteaptă un copil, după mai bine de doi ani de relație. 

Neymar a publicat pe Instagram o serie de fotografii în care este evidentă sarcina logodnicei sale. Mai mult, cuplul a anunțat că viitorul copil va fi un băiețel.

„De abia așteptăm să vii pe lume și știm că ești aici să ne desăvârșești dragostea, să ne faci zilele mult mai fericite. Te vei alătura unei familii frumoase, care deja te iubește foarte mult!

Fiule, te așteptăm”, a scris Bruna Biancardi. 

Neymar mai are un fiu, pe Davi Lucca (11 ani). Băiețelul s-a născut în anul 2011, atunci când fotbalistul avea doar 19 ani, iar mama sa, Carol Dantas, doar 17 ani.

Petrecere de pomină dată de Neymar la vila sa de 8 milioane de euro

Recent, starul lui PSG a organizat o petrecere de pomină la vila sa de lângă Rio de Janeiro, cu peste 25 de invitați, printre care și sora atacantului, Rafaela Santos.

De Paște, aceștia au participat la un joc numit Amigo Ovo (un "prieten invizibil"), potrivit publicației Sport. Neymar a sosit la reședința sa la începutul lunii aprilie, alături de partenera sa, Bruna Biancardi.

Casa luxoasă se află în orășelul Mangaratiba, lângă Rio de Janeiro, și este amplasată pe o proprietate de 5.000 de metri pătrați.

Neymar a cumpărat vila în 2016, cu 8 milioane de euro. Acum, reședința este evaluată la 5 milioane de euro.

Inițial, ea avea 6 dormitoare, însă starul brazilian a mărit-o. Aceasta beneficiază și de un heliport, un teren de tenis, un teren de fotbal pe plajă, o sală de sport și o cameră de masaj.