mamaplus

Natalia Gordienko, de ziua fiului său: ”Sunt cea mai fericită mamă din lume”

-
//
29.11.2021

Astăzi se împlinesc 4 ani din ziua în care interpreta Natalia Gordienko a devenit mamă pentru prima oară. Chiar dacă în tot acest răstimp artista a ezitat să vorbească despre tatăl copilului său, ea a făcut-o recent în cadrul unul interviu cu jurnalista Rodica Ciorănică, unde a mărturisit că este vorba despre Ceslav Ciuhrii, președintele Federației de Tenis din Moldova și cunoscut om de afaceri. Dincolo de acest aspect, Natalia a menționat că este extrem de fericită atunci când petrece mai mult timp cu copilul său, chiar dacă este prinsă mereu în concerte și evenimente în alte țări.

Christian împlinește astăzi 4 anișori, iar cu această ocazie frumoasă, Natalia i-a adresat un mesaj cât se poate de emoționant.

”Dragul meu băiețel, te felicit cu sărbătoarea noastră de azi. Este ziua în care te-ai născut, iar eu am devenit cea mai fericită mamă din lume. Vreau să-ți doresc multe bucurii, dragoste, bunătate și căldură. Dacă vei fi fericit tu, voi fi fericită și eu. Îți doresc să fii sănătos, să ai multe realizări frumoase și perspective generoase în viață. Rămâi la fel de pozitiv și sincer precum ești. Feciorașul meu drag, îți doresc să te înconjoare mereu doar oameni buni. Să știi că eu îți voi fi mereu alături și te voi iubi cu toată inima.”, se arată în mesajul Nataliei publicat astăzi pe rețelele sociale.

mamaplus

Natalia Gordienko mai mărturisește că fiul său este un copil mult așteptat și dorit, născut din dragoste.

mamaplus