mamaplus

Millie Bobby Brown și Jake Bongiovi s-au logodit? Detaliul care i-a dat de gol (FOTO)

-
//
17.08.2022

Millie Bobby Brown s-a logodit? Starul din Stranger Things, serialul Netflix care a generat armate de fani, are doar 18 ani, dar pare deja că a trecut într-o altă etapă în relația ei cu Jake Bongiovi, partenerul său în vârstă de 20 de ani. 

Cei doi au ieșit la o plimbare pe străzile din New York, unde au fost surprinși de paparazzi în ipostaze dintre cele mai romantice, sărutându-se în timp ce împărțeau o înghețată. Iar actrița purta pe deget un inel cu piatră, asemănător unui inel clasic de logodnă cu diamant.

mamaplus

Millie Bobby Brown și Jake Bongiovi, fiul cântărețului Jon Bon Jovi, sunt într-o relație de mai bine de un an. Zvonul conform căruia Millie Bobby Brown s-a logodit a apărut după ce actrița a apărut în public purtând ceea ce părea a fi o verighetă. Apariția de acum a întărit impresia fanilor că aceasta și-ar fi dus relația la următorul nivel.

Millie Bobby Brown a făcut publică relația cu Jake Bongiovi în iunie 2021, atunci când aceasta a postat pe contul său de Instagram o imagine care o înfățișa alături de tânăr, însoțită de textul Instagram official. Cuplul a apărut constant în public de atunci, Bongiovi însoțindu-și partenera la felurite evenimente prilejuite de lansarea unui nou sezon din Stranger Things, precum the Stranger Things: The Experience din New York, unde actrița a găzduit tururi pentru fani – printre ei numărându-se și gemenii în vârstă de 11 ani ai cântăreței Mariah Carey.

mamaplus

Zvonul că Millie Bobby Brown s-a logodit vine pe fondul unei creșteri spectaculoase a carierei tinerei actrițe. Serialul în care aceasta joacă un rol principal, alături de Winona Ryder, David Harbour și alții, a devenit un fenomen. Anul viitor urmează să fie lansat cel de-al cincilea și totodată ultimul sezon al seriei.