mamaplus

Micuța Lilibet Diana ar putea moșteni colecția de bijuterii a Prințesei Diana

-
//
08.06.2022

Până la urmă, Lilibet este nepoata regretatei Prințese Diana și are tot dreptul s-o facă. Fiica cea mică a Ducilor de Sussex a împlinit un an sâmbăta trecută, pe când se afla în Anglia, și a fost sărbătorită de Meghan și de Harry la reședința lor de pe domeniul Windsor.

Rudele ei regale care au fost prezente la aniversarea ei, inclusiv Regina Elisabeta, au cadorisit-o pe micuță cu numeroase daruri, însă unele dintre cele mai prețioase ar putea veni de la bunica ei răposată, Prințesa Diana.

Este vorba despre generoasa colecție de bijuterii a mamei Prințului Harry. Chiar dacă verișoara ei, Prințesa Charlotte, este cea care are întâietate în ceea ce privește mare parte din această colecție, Lili are și ea dreptul la piese valoroase care i-au aparținut Dianei.

mamaplus

Bijutierul Kyron Keogh a declarat pentru Express.co.uk că valoarea totală a bijuteriilor moștenite de Lilibet ar putea ajunge la 250.000 de lire sterline și sunt acele piese pe care Harry i le-a făcut cadou lui Meghan Markle. 

„Printre piesele pe care Lilibet ar putea să le moștenească se află brățara cu lanț din aur galben a prințesei Diana, cu pietre caboșon albastre. Prințul Harry i-a făcut cadou lui Meghan această brățară atunci când a rămas însărcinată. Bijuteriile în stil manșetă sunt văzute ca o expresie simbolică a eliberării – sunt o declarație de stil și o văd pe Meghan Markle dorind să o transmită propriei sale fiice.”, menționează Bijutierul Kyron Keogh.