mamaplus

Meghan Markle vrea să nască acasă, la fel ca Regina Elisabeta

-
//
31.03.2021

Meghan Markle a visat încă de la prima sarcină să nască acasă, iar dorința ei ar putea să devină realitate în vara acestui an, când va aduce pe lume cel de-al doilea copil. Potrivit Page Six, soția prințului Harry plănuiește să nască în reședința lor din Montecito, Statele Unite ale Americii.

Fosta ducesă de Sussex este însărcinată cu o fetiță, iar potrivit unor surse apropiate, ea își dorește să nască acasă, la fel ca Regina Elisabeta a II-a, care și-a născut toți cei patru copii la Buchingham Palace sau la Clarence House și a început deja pregătirile.

Atunci când a rămas însărcinată cu Archie, Meghan Markle a dezvăluit că și-ar dori să nască acasă, la conacul Frogmore, asistată de o moașă și de o doula, însă acest lucru nu a fost posibil, întrucât a depășit termenul și a fost dusă de urgență la un spital privat. Meghan ar fi născut la Spitalul Portland din Londra, unitatea medicală de lux în care a născut și Victoria Beckham, Liz Hurley, Jools Oliver și alte vedete. Acum, însă, în cazul celui de-al doilea copil, Meghan își dorește să-și îndeplinească visul, însă totul depinde de cum evoluează lucrurile.

”Planul lui Meghan a fost să-l nască acasă pe Archie, însă nu a fost posibil. În final, doctorii au sfătuit-o să meargă la spital, iar ea și-a dorit ca fiul ei să vină pe lume în siguranță. Ea are o locuință frumoasă în California, ar fi perfectă pentru a-și aduce pe lume fiica.”, a dezvăluit o sursă, potrivit Page Six.

Harry şi Meghan au investit 14,7 milioane de dolari într-o casă de 1.352 mp aflată pe o proprietate de 29.235 mp. Ei au semnat actele în iulie cumpărând-o prin intermediul companiei Residential Real Estate Trust.

Vila are nouă dormitoare, 16 băi, piscină, spa, sală de cinema şi o casă de oaspeți şi este situată în Montecito, California. Inițial a fost listată la prețul de 27 de milioane de dolari, dar prețul final a fost de 14,7 milioane de dolari. Jurnaliştii The Sun au descoperit că proprietatea a fost cumpărată cu un avans de 5 milioane de dolari şi un credit ipotecar de 9,5 milioane de dolari care trebuie achitat până în anul 2050.

Printre vecinii celor doi îi amintim pe: Oprah Winfrey (66 de ani), Cameron Diaz (47 de ani), Ellen DeGeneres (62 de ani), Drew Barrymore (45 de ani) şi Katy Perry (35 de ani). Casa are inclusiv un loc de joacă pentru micuțul Archie şi un parc cu copaci stufoşi şi tufişuri înalte.