mamaplus

„Medicul mi-a spus să beau sperma soțului”: Kourtney Kardashian, disperată să rămână gravidă

-
//
27.05.2022

Cea mai mare dintre faimoasele surori Kardashian încearcă cu disperare să facă un copil cu proaspătul ei soț, Travis Baker. Însă lucrurile nu merg precum și-ar dori cei doi amorezi, motiv pentru care Kourtney încearcă orice posibil pentru a devenit din nou mamă.

Bruneta de 43 de ani s-a măritat de câteva zile, are propriul business de lifestyle, Poosh, și o singură dorință neîmplinită. Celebra mămică a trei copii își dorește nespus să-i ofere jumătății lui un copil, însă faimosul cuplul întâmpină probleme de fertilitate, pentru care au găsit tot felul de soluții inedite – de la ședințe de aburi vaginală la băut sperma partenerului ei, toboșarul trupei Blink-182.

Ședință cu aburi pentru organele genitale

După ce procedura lor de FIV nu a avut succes, cei doi amorezi și-au propus să încerce metode de concepere mai neortodoxe, precum curățirea Panchakarma, care ar fi un obicei vechi de 3.000 de ani de înlăturare a toxinelor din organism.

Această procedură nu numai că nu le va îndeplini dorința de-a devenit părinți, dar poate fi și periculoasă. Kourtney a mai trecut prin această experiență acum 10 ani și n-a pățit nimic, iar Travis este încrezător în ceea ce i-a propus soția lui.  

Kardashian i-a propus lui Travis abstinența

Da, da, ca să poată să conceapă un copil, perechea trebuie să se abțină de la sex. Baker s-a simțit puțin nesigur pe asemenea metode de concepție – să nu facă sex și sport timp de o săptămână – însă a acceptat provocarea.

După ce a făcut acea ședință cu aburi pentru părțile ei intime, supravegeată, evident, de expertul Ayurvedic Martha Soffer, Kourt a povestit, în noul ei reality show de pe Hulu, că ultima dată când a fost la medic acesta i-a spus că sperma lui Travis este de nota 10, după care i-a dat un sfat cel puțin uimitor.

Spermatozoizi de nota 10

Acel doctor i-a spus vedetei să bea serma lui Travis de patru ori pe săptămână pentru a-și spori șansele de-a rămâne gravidă. „Îl iubesc la nebunie pe doctorul ăsta!”, a exclamat muzicianul când a aflat despre propunerea lui.

„Doctorul mi-a spus că ar fi benefic pentru tiroida mea să-i beau sperma lui Travis cam de patru ori pe săptămână”, a dezvăluit Kourtney puțin stânjenită.

Cei doi soți și-au documentat întregul proces de obținere a unei sarcini, permițând camerelor de vedere să filmeze până și ședințele lor de tratamente intime și întâlnirile pe care le au cu medicii specializați în intertilitate.  

„Doamne Dumnezeule, e nebunie curată!”, a țipat Kourtney când a aflat că trebuie să țină o dietă foarte strictă, din care cafeaua n-are ce căuta. „Dar postul acesta se dovedește a fi minunat într-un final. Numai când mă gândesc cum o să simt gustul primei băuturi matcha după ce am stat atâta timp fără cafea!”, a declarat vedeta de 43 de ani.

Kourtney are trei copii cu fostul ei iubit, Scott Disick – Mason (12), Penelope (9) și Reign (7) – iar soțul ei, Travid Baker, are trei progenituri cu fosta lui parteneră, Shanna Moakler, - Landon (18), Alabama (16) și fiica lui vitregă Atiana De La Hoya (23).