Mariana Șura le mulțumește părinților pentru sprijin: „Desigur, îmi mai doresc copii”

Mariana Șura le mulțumește părinților pentru sprijin: „Desigur, îmi mai doresc copii”

-
//
22.01.2016

Deja de aproape 2 ani, cea care îi face diminețile frumoase Marianei Șura este micuța Evelina. A fost așteptată de mulți ani, iar în prezent, i se creează toate condițiile pentru a se bucura de o copilărie fericită. Familia Marianei Șura a fost gazda ultimei ediții a emisiunii „Părinți și Copii” de la Moldova 1. Ce mărturisește fericita mamă despre o replanificare a familiei, dar și ce spun părinții interpretei despre noul lor statut, aflați mai jos.

Mariana Șura le mulțumește părinților pentru sprijin: „Desigur, îmi mai doresc copii”

„Această minune a apărut în viața mea acum un an și 10 luni. Desigur, a fost mult așteptată și mult dorită. Dar, desigur, nefiind și neștiind ce înseamnă să fii mamă, era un alt fel de sentiment, dar de când a apărut Evelina în viața noastră, totul s-a schimbat radical și s-a schimbat atât de mult, încât eu nici nu pot să-mi amintesc cum au fost acei aproape 31 de ani fără de ea. S-a schimbat foarte mult viața și s-a schimbat înspre bine, înspre frumos. Ea este ca o rază mare de Soare care ne luminează viețile, ne luminează sufletele și indiferent de anotimpul de afară sau de orice problemă din viață (pentru că viața are și bune, și rele), ea este curcubeul nostru, care ne înveselește mereu și ne aduce zâmbetul pe buze.

Încerc să combin rolul de mamă cu cel de artistă. Desigur că sunt multe doleanțe și multe visuri încă nerealizate, dar multe le-am realizat grație părinților. Tăticul meu este și el mereu prezent „la datorie”, dar cel mai mult, atunci când eu lipseam de acasă, mama mea a fost „a doua mamă” a Evelinei.

Mariana Șura le mulțumește părinților pentru sprijin: „Desigur, îmi mai doresc copii”

În familia noastră, fiecare membru are „numele său”. Bunelul este „babai”, bunica este „lealea”. Așa a decis Evelina. Am avut și o perioadă în care am avut angajată o bonă, dar atunci Evelina era micuță. Acum, de când este mai mare, sincer, îmi este frică să o las pe mâini străine, pentru că deseori chiar în ochii mei poate cădea sau se poate lovi. Tocmai ți se rupe o bucată din tine atunci când vezi acest lucru. Atunci când este o persoană străină, nu că nu are grijă de ea, dar nu poți să-ți ierți dacă pățește ceva.

Eu cred că orice copil trebuie să asculte încă din copilărie multă muzică. Eu am ascultat multă muzică Zen în ultima lună de sarcină. Pentru că am fost educată de mică cu muzica, am decis să-i transmit această educație și Evelinei. Am decis, de comun acord cu părinții, ca din luna noiembrie să înscriem multe colinde, povești pe care ea să le învețe. Acum îngână și piese în limba engleză, dar prima a fost în rusă (Masha și Ursul), avea un an și două luni. Mi-aș dori să fie artistă, dar nu știu dacă la noi în țară. Dacă ai talent, trebuie să lucrezi și să te promovezi într-o țară mai mare. La noi, oferta e chiar prea mare în comparație cu ceea ce se cere. O vom duce la dansuri, la înot ori poate că la tenis de câmp. Pe la 15 ani, ea singură va decide care îi sunt preferințele.

Mariana Șura le mulțumește părinților pentru sprijin: „Desigur, îmi mai doresc copii”

Desigur că îmi mai doresc copii, dar fizic nu mă simt pregătită, chiar dacă știu că ar avea nevoie de frați pe la vârsta de 3 ani. Dumnezeu le știe pe toate și le pune la locul lor. Sper că îi vom aduce Evelinei un cadou și ea va înțelege asta”, spune Mariana Șura.

„Evelina este cea mai frumoasă surpriză din viața noastră, e o dulceață de nepoțică, e scumpă și mult așteptată. La început, parcă aveam emoții și mă gândeam că au trecut anii și nu știam cum o să mă descurc. Bunelul a fost primul care a văzut-o. Când am văzut-o eu, mi se părea ca o păpușă, era micuță și ne temeam să o luăm în brațe, chiar dacă s-a născut de 2,6 kilograme. Foarte repede am uitat că e mică, m-am străduit tot timpul să o încurajez pe Mariana”, mărturisește, la rându-i, mama Marianei.

Mariana Șura le mulțumește părinților pentru sprijin: „Desigur, îmi mai doresc copii”

„E o bucurie triplă să ai 3 femei în casă. Evelina a făcut ca femeile din jurul ei să înflorească. Într-adevăr, am un buchet întreg. Eu sunt mai mult ansamblor pentru pătuc, cărucioare, eu am rolul meu, mă ocup de partea tehnică. Este o bucurie mare, o bucurie nespusă. Eram deja gelos că bunicii de seama mea aveau nepoate care merg la școală. Muzica a fost dintotdeauna o atmosferă obligatorie din casa noastră”, comunică bunicul Evelinei.

Sursa: EA.md