mamaplus

Mama unei fetițe de 6 ani are nevoie de ajutor pentru a putea merge din nou

-
//
03.03.2021

Viața este plină de evenimente neașteptate, iar uneori ne poate pune în fața unor experiențe prea dure. La data de 22 ianuarie o familie se deplasa cu mașina din orașul Hîncești spre satul Rusca. În automobil se aflau soții Vitalie și Cristina Macari, precum și fiica lor în vârstă de 6 ani. Din cauza condițiilor de drum rele și a vizibilității reduse, șoferul a pierdut controlul volanului într-o curbă, răsturnându-ne cu mașina și tamponându-se puternic într-un copac. Din nefericire, impactul cel mai mare a fost pe partea din spate a mașinii unde se afla Cristina și fiica Anca.

Prin urmare, bărbatul s-a ales cu o fractură de claviculă, iar fetița cu o fractură la mână. Cel mai mult a avut de suferit femeia, care și-a fracturat grav coloana vertebrală. Ea a avut o intervenție chirurgicală la coloana vertebrală și la plămânul drept. Din păcate intervenția chirurgicală nu a fost îndeajuns încât femeia să poată să-și recapete mersul. În prezent, ea are nevoie de terapie intensivă pentru a învăța să meargă din nou.

Soțul femeii a lansat o rugăminte către toți oamenii de bună credință să o ajute pe Cristina să își recapete speranța de a merge din nou pentru a-și crește fiica.

Donațiile pot fi făcute accesând ACEST LINK.