mamaplus

Mama Deliei, îngrijorată: ”În tinerețe rămâneam însărcinată și dacă beam apă, însă Delia nu poate„

-
//
24.08.2020

Delia este una dintre cele mai apreciate artiste din România. La vârsta de 38 de ani, artista se mândrește de cariera pe care și-a construit-o, dar și de relația frumoasă pe care o are alături de Răzvan Munteanu. Dar ce lipsește din peisaj? Copilul!

Delia și Răzvan sunt căsătoriți de opt ani, și chiar dacă urmăritorii ei o ”trag de urechi” pentru că nu a rămas gravidă până acum, cântăreața totuși a făcut vizite la clinici de fertilizare din București. Chiar în anul 2018, Delia a mers la o clinică de acest tip, iar în 2017, mama artistei făcea declarații despre faptul că fiica ei a încercat să facă tratamente.

„În tinerețe rămâneam însărcinată și dacă beam apă, însă Delia nu poate. Îţi dai seama că nu am făcut tratamente cum încearcă ea acum… şi nu se poate, nu vezi? Pe vremea aia nu erau aşa, d-astea. S-a săturat și ea să fie întrebată când face un copil”, spunea Gina Matache într-o emisiune.

Cum s-au cunoscut Delia și Răzvan

”Venise la un karaoke într-un club de-al meu, acolo unde ne-am şi cunoscut. În doi ani ne-am căsătorit, în acel moment eu nu aveam treabă cu muzica, dar mi-am dat seama că este nevoie să se creeze ceva în jurul ei. La început am încurajat-o să îşi formeze o echipă şi, uşor-uşor, am început şi eu să mă implic în echipa asta”, povestea Răzvan, care între timp, a devenit managerul artistei.

În 1999, pe când avea doar 17 ani, Delia își făcea debutul în industria muzicală românească. Atunci se înființa trupa N&D, care a devenit celebră după trecerea anilor. Delia cânta alături de Nick, iar cei doi au avut un succes răsunător. Piesele lor s-au aflat pe primele locuri în topurile muzicale ani de-a rândul. Chiar și acum, câteva dintre hiturile N&D sunt ascultate de fanii mai nostalgici.