mamaplus

Mama cu cărucior lovit de o mașină pe o stradă din Chișinău este o artistă de la noi

-
//
15.04.2021

Viola Julea este mama copiilor renumitului instrumentist de la noi, Alex Calancea. În ziua incidentului neplăcut, ea își lăsase fetița în vârstă de 3 ani la creșă și să îndrepta cu căruciorul spre casă. Chiar dacă trece în fiecare zi pe aceeași stradă, se pare că de această dată ea a dat peste un șofer prea grăbit. În imaginile video se poate observa cum șoferul virează și este la un pas de a o accidenta pe femeie, lovind căruciorul.

Viola spune că s-a ales cu o sperietură zdravănă în urma acestui eveniment traumatizant și a depus o plângere la poliție.

„Brusc a venit mașina și fără ca să frâneze a dat în mine. Eu am făcut un pas în spate și a lovit căruciorul. Este o traumă psihologică, eu m-am speriat foarte tare. Azi dimineața m-au sunat că au găsit șoferul. El tot este speriat și a cerut scuze. Din fericire în acel moment fetița mea se afla la creșă și nu în cărucior”, a declarat Viola Julea pentru TV6.

Șoferul care a lovit căruciorul a fost identificat. El are 37 de ani și le-a comunicat oamenlilor legii că în acea zi se întorcea acasă de la muncă, iar din cauza soarelui care îi bătea în geam, nu a observat pietonul. La scurt timp, el și-a cerut scuze.

Potrivit oamenilor legii, șoferul riscă o amendă de până la 2.500 lei sau ar putea rămâne fără carnet de conducere timp de un an.

Menționăm că Viola Julea și Alex Calancea au împreună un băiat în vârstă de aproximativ 12 ani și o fetiță de 3 anișori.

mamaplus