mamaplus

Mama bebelușului aruncat de la geam la Buiucani susține că soțul ei ar avea probleme de sănătate

-
//
05.07.2022

Mama bebelușului care ar fi fost aruncat de la geam de către tatăl său a făcut primele declarații pentru Pro TV Chișinău. Ea susține că soțul său nu este agresiv, însă are probleme de sănătate. Aceasta se arată sigură că bărbatul nu și-a dat seama ce face și consideră că el nu este vinovat.

Cuplul mai are o fetiță. În momentul în care s-a produs tragedia, femeia era la magazin cu copila mai mare.

„Era soțul meu. Nu ne-am certat. Noi cu fiica am ieșit până la magazin. Ne-am întors, iar acolo era ambulanța. Poliția nu am observat-o. Ne-am ridicat, vecinii vorbeau că a căzut un copil de la geam. Eu nu am crezut că acesta este copilul nostru. Când am intrat în casă nu am văzut copilul, l-am întrebat pe soț și atunci am înțeles că el nu era bine. El are diabet și când zahărul scade el nu este bine. Avea probleme de sănătate, care nu se tratează. El nu este agresiv, el poate uneori să adoarmă, să vorbească aiurea, dar niciodată să facă ceva greșit, în special cu copiii. Asta nu este prima dată când îl las cu copiii, el stă cu ambele fiice. Niciodată nu s-a întâmplat așa ceva”, a declarat mama copilului pentru PRO TV.

Femeia a declarat că se cunoaște cu soțul ei, în vârstă de 28 de ani, de aproximativ 5 ani, iar de 3 ani sunt căsătoriți. Ea susține că soțul ei nu este vinovat pentru cele întâmplate și vrea ca acesta să fie eliberat. „El singur este în șoc când a înțeles ce a făcut. Nu și-a dat seama. El nu putea să facă așa ceva. Este un tată foarte bun”, a mai menționat femeia.

Amintim că, pe 4 iulie, în jurul orei 21:00, oamenii legii au fost sesizați de un trecător despre faptul că pe str. Alba Iulia din sectorul Buiucani al capitalei este un bebeluș decedat la sol. În cadrul cercetării la fața locului, poliția a stabilit că fetița de 3 luni se afla acasă cu tatăl, care din motive încă neelucidate, ar fi aruncat-o la un moment dat de la etajul 4. În urma traumatismelor suferite, micuța a decedat.