mamaplus

Maggy Platon va avea gemeni: “Șocul durează maxim o săptămână”

-
//
21.02.2023

La câteva săptămâni de la noutatea că va deveni mămică, Maggy Platon vine cu o altă veste, care i-a șocat la propriu pe toți membrii familiei. Bloggerița e însărcinată cu gemeni.

mamaplus

“,,Șoc. Conștientizare. Acceptare. Savurare.

Am trecut prin toate etapele posibile când am aflat că sub inima mea nu bate doar o singură inimă, ci două.

Da, vom avea doi bebeluși. În familia noastră vor fi 5 membri + 2 motani.⠀

Să spun că a fost ușor când la Usg mi-a spus „felicitări veți avea doi bebeluși” am să mint, am ieșit afară, am urcat în mașină și am început a boci, nu știam dacă de fericire sau frică, aveam atât de multe sentimente, l-am sunat pe Sergiu imediat, el era la Orhei pentru o perioada de timp (lucra cu tata). Reacția lui o vedeți. 😁

Toți prietenii și familia au reacționat șocați desigur, dacă vă întrebați dacă avem în rude gemeni, atunci da, și eu și Sergiu avem, doar că cumva îndepărtate, nici prin cap să ne treacă că noi vom avea doi bebeluși dintr-o sarcină. 
E magic ceea ce se întâmplă❤️. Acum savurăm, știm că va fi x3 greu, dar merită❤️”, a declarat tânăra mămică.

Anterior, aceasta a menționat că acum graviditatea i se dă mult mai greu decât în cazul primului copil.

“A doua sarcină este total diferită de prima, e chiar opusul, dacă cu Mark totul era simplu și mă simțeam bine, acum până în al doilea trimestru am avut o toxicoză că nu mâncam nimic și toată ziua stăteam în pat.

Cu prima sarcină mă simțeam atât de frumoasă și feminină, a doua sarcină a început cu o acnee de care am scăpat foarte greu.

Mai pe scurt, toate sarcinile sunt diferite și asta e o normalitate. Atât de multe mituri există despre toate aceste simptome, că nici nu știi pe care să le crezi”, a menționat Maggy.

Bloggerița arată spectaculos datorită stilului de viață sănătos pe care îl adoptă. Aceasta se alimentează echilibrat și face pilates.

Amintim că Maggy Platon și Sergiu Munteanu mai au un băiețel, Mark, de 3 anișori.

Sursa: Mamaplus.MD