mamaplus

„M-am ridicat, m-am dus la toaletă și am auzit o bubuitură”. Un model a povestit cum i-a explodat o operație estetică în timpul zborului

-
//
29.10.2022

Weronika, un influencer și model care activează pe platforma cu conținut pentru adulți Only Fans, a avut parte de șocul vieții ei în timpul unui zbor din Turcia spre Marea Britanie. Femeia din Exeter, care fusese suspusă unei operații estetice „Ochi de pisică”, a povestit cum „i-a explodat capul” în timp ce se afla în avion, din cauza presiunii, scriu Devon Live și New York Post.

Tânăra s-a îmbarcat în avion la scurt timp după ce a suferit o opetație estetică de cantoplstie, așa-numitul tratament „Cat-Eye” (n.r. Ochi de pisică) în Turcia.

„Eram în avion. Totul era liniștit. Am decolat la 2.00 dimineața și am adormit. Când m-am trezit, durerea era insuportabilă”, a povestit Weronika, pe canalul ei de pe Tik Tok. „M-am ridicat, m-am dus spre toaletă și am auzit o bubuitură. Imediat am simțit un lichid fierbinte scurgându-mi-se pe gât. Era sânge”, a explicat modelul.

Ea crede că presiunea din cabina avionului a contribuit la ruperea cusăturilor operației. Iubitul ei și personalul aeronavei au bandajat-o, iar chirurgul ei britanic a fost chemat la aterizare.

În videoclipurile postate pe Tik Tok, devenite virale (10 milioane de vizualizări), femeia explică faptul că a suferit o intervenție estetică, de cantoplastie, cu câteva ore înainte ca iubitul ei să cumpere biletele pentru avion. Operația, cunoscută ca și „Cat Eyes” este o procedură minim invazivă ce ridică unghiul exterior al ochilor și ajută la obținerea unei „priviri de pisică”!

Femeia a declarat că medicul care o operase a uitat să-i furnizeze documente care indiccau faptul că avea autorizație pentru călătorii cu avionul. La îmbarcare, a fost verificată de un medic chemat fața locului, procedură care a costat-o 100 de dolari, și i s-a permis să urce la bord! În ciuda situației, influencerița spune că starea ei de sănătate este „bună”: „Totul a fost cu adevărat dureros, dar am scăpat, rănile nu-mi pun viața în pericol”.

„Evident, nu mi-a explodat și creierul”, a scris ea, în secțiunea de comentarii a unui videoclip.