mamaplus

Luciana Spînu, interpreta care și-a pierdut soțul din cauza Covid-19, e însărcinată!

-
//
22.02.2023

După multă suferință, lacrimi și durere, a apărut soarele și pe strada Lucianei Spînu. 

Acum 2 ani, aceasta a rămas singură cu un copil mic, după ce soțul ei, muzicianul Dorin Ieșeanu, a murit din cauza Covid-19 la 37 de ani.

mamaplus

Invitată la O Seară Perfectă, Luciana a povestit că și-a refăcut viața, iubește din nou, iar în curând va deveni mămică. Interpreta va mai avea un băiețel.

Aceasta a povestit prin ce stări a trecut după moartea soțului, dar și faptul că își mai doreau un bebeluș.

„Atunci când tu deschizi ochii și nu simți viața și nu vezi altceva decât acea umbră și acel apus neașteptat, simțeam că nu trăiesc, dar exist. Dar pentru fericirea copilului meu am ales să lupt…

Eu simt și cred că tot ce se întâmplă în viața mea, este datorită lui. Eu cred în continuare că el are grijă să fim noi în siguranță, i-a luat ceva timp ca să caute pentru noi ce este bun, compatibil, să nu ne simțim singuri și abandonati.

Nu-i plăcea să mă vadă plângând…

El cu siguranță „muncește” își face treaba printre îngeri pentru noi. Că se poate de trecut peste gura lumii, de iubit în continuare”, a menționat Luciana.

Amintim că din căsnicia cu Dorin Ieșeanu, interpreta are un băiețel, Stelian, care abia așteaptă să facă cunoștință cu frățiorul său.

mamaplus