mamaplus

Luciana Spînu: “Când am început să lupt pentru fericirea copilului meu, oamenii m-au judecat și au aruncat cu pietre”

-
//
18.05.2023

Interpreta de muzică populară și ușoară Luciana Spînu a fost criticată de nenumărate ori, după ce a început să-și refacă viața și să se ridice în urma pierderii soțului său.

mamaplus

Cu toate acestea, ea spune că acum nu mai dă importanță judecății oamenilor, transmite Știri.md.

„Judecata oamenilor oamenilor răi a pornit nu atunci când eram jos, a pornit atunci când am început să mă ridic. Oamenilor mai mult le place să te privească de sus. Atunci când ești jos, neputincios, oamenilor mai ușor le este să zică „Vai, sărmana, viața continuă, totul va fi bine…”. Sunt foarte mulți specialiști în a da sfaturi de genul și le e confortabilă poziția lor de sus.

Dar atunci când am început să lupt pentru viața mea, pentru fericirea copilului meu, pentru că îmi pierdusem sensul vieții, orice speranță, nădejde, atunci când parcă-parcă se ivea ceva în calea mea, atunci au început oamenii să judece și să arunce cu pietre, chiar și apariția noului bărbat în viața mea. Dar nu-mi pasă. Pentru că acei oameni care mă judecă acum nu au fost atunci când eu eram jos. De ce le-aș da importanță dacă eu am fost cea care mi-am dat o șansă la viață? Eu am fost cea care am conștientizat că, dacă continui în același ritm, fie o iau razna, fie copilul meu se va traumatiza. Acum pur și simplu nu atrag atenția la zoaiele oamenilor”, a spus Luciana în cadrul unui episod al podcastului „Bandstage”. 

Acum doi ani, Luciana Spînu a rămas singură cu un copil mic, după ce soțul ei, muzicianul Dorin Ieșeanu, a murit din cauza COVID-19.

Acum ea și-a refăcut viața, iubește din nou, iar recent a devenit mămică pentru a doua oară. Tot în cadrul podcastului, Luciana a spus că fiul său, Stelian, îi spune „tată” noului ei soț.