mamaplus

Lia Taburcean a devenit mămică? Ce detalii au dat-o de gol

-
//
09.02.2021

Interpreta Lia Taburcean este o secretoasă convinsă și își ține sub zece lacăte viața personală. Chiar și așa, artista mai apare câteodată pe rețelele sociale pentru a-și saluta prietenii virtuali. Cu siguranță, atât admiratorii cât și urmăritorii săi sunt curioși dacă Lia a devenit între timp mămică și își ține în brațe primul său copil. Urmărind foarte atent activitatea ei de pe Instagram, am aflat câteva detalii exclusive despre bebeluș și statutul ei actual.

Acum câteva săptămâni, Lia a publicat un video cu micuța bloggeriței Daniela Costețchi. Cele două sunt prietene și comunică foarte des prin intermediul comentariilor și a video-urilor pe Instagram. Într-un Insta Stories, Lia Taburcean a menționat că în curând îi va face cunoștință micuței Leila cu ”Voinicul” său, semn că este mamă de băiat. 

mamaplus

După aflarea veștii că Lia e mamă de băiat, curiozitatea a devenit și mai mare. Astăzi, interpreta a postat o imagine și un mesaj din care se subînțelege că între timp a devenit mămică și în sfârșit și-a făcut timp pentru rutina zilnică de frumusețe.

Contactată de MamaPlus.md, Lia nu a comentat deocamdată aceste informații.

mamaplus

Vestea că Lia Taburcean este gravidă ai aflat-o chiar de la noi, în toamna acestui an. Artista a participat atunci la un concert unde și-a expus burtica de gravidă la vedere. Ulterior, ea a mai publicat câteva poze din perioada sarcinii, una dintre ele fiind plină de sex appeal.

mamaplus

Menționăm că Lia Taburcean s-a cununat religios cu alesul inimii Dumitru Macari la sfârșitul lunii octombrie a anului trecut.

mamaplus