mamaplus

Lavinia Pîrva vorbește în premieră despre zvonul că ar divorța de Ștefan Bănică jr.

-
//
15.09.2021

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva s-au căsătorit în luna mai a anului trecut și au împreună un băiețel, Alexandru, în vârstă de un an și jumătate. În ultima perioadă se vorbește tot mai des despre un posibil divorț între cei doi, pentru că apar tot mai rar împreună și au fost văzuți de câteva ori fără verighete. Lavinia Pârva a vorbit în premieră despre acest subiect și spulberă acum zvonurile despre divorțul de Ştefan Bănică Jr.

“Este un zvon apărut prima oară acum vreun an. Nu există aşa ceva, mă distrează astfel de lucruri, chiar nu le luăm în seamă. E o aberație, ferească Dumnezeu. Noi suntem bine, ne concentrăm pe ce avem de făcut şi pe creşterea băiețelului. Creşte frumos. Multă lume spune că seamănă cu tati, dar sunt şi care zic că seamănă cu mine. O să-l ducem şi la creşă, în curând, apoi la grădiniță”, a afirmat artista în cadrul unui interviu recent.

Lavinia spune că adoră să fie o mamă exeplară și nu a optat pentru o bonă.

“Le cam fac pe toate. Petrec majoritatea timpului cu Alexandru. Nu am vrut bonă, ne-am dorit să ne creştem singuri copilul şi am reuşit să mă descurc. Sunt mândră de mine. M-a mai ajutat şi mama, dar ea merge la Timişoara, nu poate sta tot timpul cu noi”, a mai declarat Lavinia.

mamaplus