mamaplus

La opt luni de sarcină, Carolina Gorun a pregătit o surpriză neașteptată

-
//
23.11.2020

Fiind în a opta lună de sarcină, interpreta Carolina Gorun spune că este foarte activă și nu stă locului nicio clipă – atât în scenă, cât și acasă. Ea ne-a mărturisit că își pregătește locuința pentru noul membru al familiei, pe care îl așteaptă cu nerăbdare.

Se pare că artista are sindromul ”cuibăritului” la gravide, care apare odată cu dorința aprigă de a face curățenie în casă, reparație și tot felul de pregătiri pentru venirea pe lume a bebelușului. Carolina Gorun așteaptă un băiețel, iar nașterea s-ar putea să survină chiar în noaptea dintre ani.

”Urmează să nasc la sfârșit de decembrie sau la început de ianuarie. Sincer, vreau mai repede să-l văd, să-l țin în brațe. Îi spuneam cuiva că am o senzație de dor, dar nu pot să-l numesc dor adevărat pentru că nu l-am văzut încă pe cel mic, dar în simt cu toată ființa mea. Sunt foarte curioasă cum arată, vreau să-l giugiulesc.”, ne-a povestit Carolina.

Pentru că nu uită de admiratorii săi niciodată, artista a lansat astăzi un nou videoclip în care apare într-o rochie strălucitoare, cu burtica proeminentă la vedere. Chiar dacă s-a înarmat cu multă răbdare înainte de filmări, socoteala de acasă nu-i la fel ca cea din târg...

”La filmări am cam obosit, am stat vreo 2 ore nemișcată. Rochia era lungă, iar croitoreasa mi-a prins-o pe podea și trebuia să stau ca stâlpul. În spate era ventilator și îmi făceam griji să nu răcesc, dar a fost ok. Până la urmă, a ieșit totul așa cum îmi doream!”, spune Carolina Gorun.