mamaplus

La doi ani după ce și-a pierdut a doua fiică, o cântăreață americană este din nou însărcinată

-
//
24.05.2022

Cântăreața americană Christina Perri (35 de ani) a anunțat că este însărcinată pentru a treia oară. Interpreta hitului ”A thousand years„ așteaptă o fetiță, împreună cu soțul ei Paul Costabile și fetița lor Carmella în vârstă de 4 ani. Vestea vine la doi ani de când cuplul și-a pierdut fetița nou-născută, Rosie.

Christina Perri a publicat un filmuleț pe Instagram în care micuța Carmella deschide o cutie legată cu o fundiță roz. În acea cutie erau ascunse imaginile de la ecografia bebelușului din burtică. Cântăreața a transmis și un mesaj emoționant.

”Rosie i-a transmis Carmellei o surioară mai mică, iar noi suntem în așteptarea ei. Am avut tot felul de emoții, dar cel mai mult încercăm să alegem zi de zi bucuria.”, mărturisește Christina Perri.

mamaplus

Christina Perri și Paul Costabile s-au căsătorit în decembrie, 2017, iar fiica lor mai mare s-a născut o lună mai târziu. În ianuarie 2020, Christina a anunțat că a suferit un avort spontan dureros la 11 săptămâni de sarcină. În același an, ea a rămas din nou însărcinată și a avut o naștere prematură. După o intervenție chirurgicală complicată, fetița ei nou-născută s-a stins din viață.   

Al treilea copil al cuplului urmează să vină pe lume în vara acestui an.