mamaplus

La 57 de ani, o femeie a adus pe lume un băiețel, după ce și-a pierdut fiica mai mare

-
//
30.03.2021

O femeie în vârstă de 57 de ani a născut un băiețel perfect sănătos la cinci ani după ce și-a pierdut fiica în urma unei tumori cerebrale. Copilul s-a născut prematur și a cântărit 2,63 kg la naștere, iar acum a ajuns și acasă. Barbara, femeia care lucrează ca profesoară, a mărturisit că și-a dorit cu ardoare un copil după ce fiica ei a murit la vârsta de 13 ani, din caza unei tumori cerebrale. Cazul a avut loc în Marea Britanie.

”Fiica mea, Molly, a murit în 2016, din cauza unei tumori cerebrale nediagnosticate la timp. A fost o experiență traumatizantă, dar la scurt timp am început să visez la ideea de avea un alt copil. A fost un vis persistent să am un copil. Aveam 53 de ani când am început să mă gândesc la asta.”, a mărturisit femeia.

Înainte de a rămâne însărcinată, femeia a fost supusă unor controale amănunțite, în urma cărora a fost diagnosticată cu tumori cerebrale. Din fericire, viața ei a fost salvată, iar acum ea consideră că fiul ei, a fost cel care i-a salvat viața.

”Îl privesc pe Jack ca pe un miracol. Mi-a salvat viața.”, a mai explicat femeia care a povestit că acum a adoptat un stil de viață sănătos, bazat atât pe o alimentație echilibrată, dar și pe sport.

Cea mai bătrână mamă din lume, o femeie de 66 de ani din Spania

Cea mai bătrână mamă din lume a fost Maria del Carmen Bousada de Lara, din Spania, care a dat naștere unei perechi de gemeni în 2006, la 66 de ani, după ce a rămas însărcinată în urma unei FIV. Din păcate, ea a murit trei ani mai târziu, când cei doi băieți ai ei aveau doi ani și jumătate. Acum, ei sunt crescuți de un văr și de soția lui.