mamaplus

La 54 de ani, Pamela Anderson spune că este pregătită să aibă un copil

-
//
05.03.2021

Proaspăt căsătorita Pamela Anderson, în vârstă de 54 de ani, este pregătită să-și mărească familia. Cel puțin asta susțin surse apropiate vedetei, care precizează că blondina își mai dorește un copil.

Pamela Anderson și garda ei de corp Dan Hayhurst s-au căsătorit în secret pe 24 decembrie 2020, într-o ceremonie care a avut loc în casa vedetei. Câteva luni mai târziu, actrița canadiană a dat de înțeles că vrea să devină mamă a treia oară și să-și întemeieze o familie cu noul ei soț.

„I-ar plăcea să rămână însărcinată, deși știe că va fi dificil. Dar, după ce a văzut că actrița Brigitte Nielsen a avut un copil la 54 de ani, încă mai are speranță”, a declarat o sursă anonimă pentru Heat Mag, potrivit mirror.co.uk.

Cuplul se gândește și la adopție. „De asemenea, vorbesc cu agențiile de adopție, completează acte și caută informații și despre o posibilă mamă surogat. Și-ar dori să devină părinți până la sfârșitul anului”, a explicat sursa.

Deja mamă a doi copii, Brandon (24 de ani) și Dylan (23 de ani), Pamela Anderson își exprimase deja dorința de a mai avea copii când era iubita fotbalistului Adil Rami, în 2018. La acea vreme, sarcinile lui Janet Jackson la 50 de ani și Brigitte Nielsen au încurajat-o să se gândească la asta. O prietenă apropiată Pamelei Anderson dezvăluise apoi pentru Daily Sunday că era dispusă să recurgă la fertilizarea in vitro.