mamaplus

La 41 de ani, celebra actriță Rachel McAdams așteaptă al doilea copil

0
//
21.08.2020

Actrița în vârstă de 41 de ani a fost surprinsă de fotografi plimbându-se în Los Angeles, iar cu această ocazie i s-a putut vedea și burtica de gravidă. Ba mai mult decât atât, Rachel McAdams ieșise dintr-un magazin de îmbrăcăminte pentru copii.

Actrița Rachel McAdams a devenit pentru prima dată mamă în 2018. Ea a născut atunci un băiețel, tatăl copilului fiind iubitul ei, scenaristul Jamie Linden. Ea a declarat la vremea respectivă într-un interviu că „este cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat vreodată. Oamenii spun că viața ta (după nașterea unui copil) nu îți mai aparține, dar am fost eu cu mine 39 de ani, eram sătulă de mine, am fost atât de fericită să mă concentrez pe o altă persoană. Am așteptat mult timp pentru a deveni mamă. Este exact așa cum m-am așteptat. Voiam să o fac la momentul potrivit”.

Nici atunci Rachel nu a confirmat că este însărcinată, ci mai multe surse au dezvăluit asta. Actrița a fost întotdeauna discretă cu privire la viața ei personală. În 2018 a declarat că vrea ca viața băiețelului ei să fie privată: „Vreau să-i mențin viața privată, chiar dacă a mea nu este.”

Rachel McAdams fomează un cuplu cu scenaristul Jamie Linden din aprilie 2016 și au fost rezervați în declarații. Jamie Linden a debutat la Hollywood în 2006 atunci când scenariul său, We Are Marshall, a fost ecranizat, iar rolul principal în film a fost interpretat de Matthew McConaughey. El a mai scris scenariul pentru pelicula Dear John și a regizat în 2011 filmul 10 Years, în care a jucat Channing Tatum. 

mamaplus
mamaplus
mamaplus