mamaplus

La 4 ani după un divorț dureros, Irina Rimes și fostul ei soț apar într-o poză comună

-
//
18.08.2021

Povestea lor de dragoste a fost urmărită de mii de fani pe vremea când erau participanți ai proiectului ”Fabrica de Staruri” și mai târziu, când s-au mutat împreună la București pentru a-și urma visul comun. Se pare însă că lucrurile au luat o altă turnură atunci când Irina a aflat că Andi o înșelase cu o altă femeie.

”Andi Bănică și Irina Rimes s-au despărțit după câteva luni de mariaj, deoarece Andi şi-a lăsat însărcinată iubita secretă.„, titrau pe atunci revistele mondene. Se pare însă că anii au mai calmat spiritele și cei doi se văd ocazional, chiar dacă se privesc acum cu alți ochi. Dovadă ar fi cea mai recentă imagine în care cei doi par a fi foarte fericiți că s-au revăzut.

mamaplus

”Parcă s-a mai înălțat, nu?”, și-a întrebat urmăritorii de pe Instagram Andi Bănică.

Deși Andi nu-și afișează viața personală pe rețelele sociale și nu știm cu exactitate dacă se află în prezent într-o relație sau nu, cert este că Irina și-a găsit între timp fericirea în brațele lui David Goldcher. Ea a mărturisit într-un interviu recent că se vede mamă în curând.

”Aș vrea să fac nunta în România, să fie o nuntă cu tradiții, cu dezbrăcatul miresei. Nu știu ce-o să înțeleagă prietenii noștri din Franța din asta, dar pentru mine acasă e tot aici. Mama e topită după David, am fost cu el în România și l-am prezentat părinților. A strâns și a spălat toate vasele de la masă când a fost la noi. Mama a fost atât de încântată de el, încât mi-a zis: Pe ăsta nu-l mai pierzi!”, a declarat Irina Rimes.