mamaplus

Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au căsătorit în mare secret, la miezul nopții

-
//
06.04.2022

Imediat după participarea la Premiile Grammy, unul dintre cele mai celebre cupluri de la Hollywood, Kourtney Kardashian și Travis Barker, s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii secrete care a avut loc la One Love Wedding Chapel din Las Vegas. Cei doi sunt logodiți din luna octombrie a anului trecut și de atunci nu s-a știut nimic despre planurile lor în ce privește căsătoria.

Ceremonia a avut loc în noaptea de duminică spre luni într-un cadru restrâns și se pare că cei doi au decis să nu renunțe la ținutele pe care le-au purtat pe covorul roșu la Grammy. Vestea a fost confirmată de câțiva martori oculari, dar și de proprietarul capelei.

”Inițial nu știam cine vine. De obicei lucrăm 24/24, dar ei au vrut să se asigure că voi fi pe loc. Au rezervat tot, inclusiv serviciile lui ”Elvis”, asta e obligatoriu în Vegas. Am revenit în cinci minute, le-am spus că pot veni și uite că au venit”, a povestit proprietarul capelei One Love Wedding, Marty Frierson, pentru revista People.

Potrivit proprietarului, ceremonia a durat aproximativ 30 de minute.

”Au venit, s-au căsătorit, au aruncat buchetul pe alee și au dansat alături de Elvis. Sunt foarte îndrăgostiți și s-au distrat mult.”, a mai adăugat Frierson.

Cuplul nu a comentat deocamdată aceste informații.